vestnik

(MURA) Odhod branilca, začetek prodaje vstopnic za derbi z Mariborom

Vestnik.si, 19. 8. 2022
Aleš Cipot
Tekma med Muro in Mariborom bo 28. avgusta.
Šport

Karamarko se seli v Avstrijo.

Po tem, ko so iz Nogometne šole Mura v minulih dneh sporočili, da so se okrepili z Mihajlom Baićem, je sledila še vest o enem odhodu. Štiri mesece pred koncem pogodbe se je po dobrih treh letih od Fazanerije poslovil branilec Marin Karamarko. Kariero bo nadaljeval v Avstriji pri TSV Hartberg, ki bo soboškemu klubu plačal odškodnino. "Karamarko se je s čarno-bejlimi veselil naslova pokalnih in državnih prvakov, prav tako je z Muro zaigral v Konferenčni ligi. V čarno-bejlon je zbral 56 nastopov in ob tem dosegel en zadetek," so zapisali pri Muri in dodali, da je 48 tekem odigral v prvenstvu, tri v pokalu in pet v Evropi. 

Iz Nogometne šole Mura še sporočajo, da se je pričela predprodaja vstopnic za derbi z Mariborom. Ta tekma bo v nedeljo, 28. avgusta, ob 17.30. Še pred tem, jutri, Muro čaka gostovanje pri Bravu. 


Cena vstopnic za srečanje z Maribor za glavno tribuno znaša 12 evrov, za ostale 10 evrov. Otroška vstopnica stane pet evrov. Na dan tekme bodo vstopnice za glavno tribuno stale 14 evrov, za ostale 10, otroška vstopnica pa šest evrov. Za VIP vstopnico je treba odšteti 60 evrov. 

Prodaja poteka v klubskem baru in preko spleta.

nš-mura marin-karamarko
Kaj zdaj berejo drugi