vestnik

(FOTO IN VIDEO) Šimundža prižgal alarm, Muro čakajo drugačne Domžale

Vestnik.si, 19. 2. 2020
Aleš Cipot
Odranci : Mura
Šport

Nogometaši Mure so v svoji zadnji pripravljalni tekmi pred pričetkom spomladanskega dela prvenstva gostovali pri Odrancih in dosegli pol ducata zadetkov. Bilo je 1 : 6 (1 : 2).

Mura je prvi polčas, v katerem so se Odranci, za katere je bila to šele druga pripravljalna tekma, dobro upirali, dobila z 2 : 1. V 3. minuti je bil strelec za Muro Andrija Filipović po prodoru in podaji Klemna Pucka. V 10. minuti je za Odrance izenačil Luka Šinkec, ki se je po podaji iz kota najbolje znašel v gneči. Le tri minute kasneje je Muro spet v vodstvo popeljal Nino Kouter, ki je v mrežo domačih z močnim strelom pospravil odbitek. 

odranci, mura
Aleš Cipot
Odranci : Mura

V drugem delu, ko sta se postavi na obeh straneh skoraj povsem spremenili, je dva zadetka za Sobočane dosegel Tomi Horvat (v 59. in 75. minuti), po enega pa Kai Cipot (60) in Klemen Šturm (68).  

odranci, mura
Aleš Cipot
Odranci : Mura

Mura je prvi polčas odigrala v postavi: Šafarić, Kous, Bogdanović, Kaučič, Pucko, Šporn, Kouter, Filipović, Bobičanec, Šušnjara, Žižek. Drugi polčas pa v postavi: Zalokar, Karničnik, Maruško, Gorenc, Šturm, Brkić, Horvat, Mandić, Bubnjar, Cipot, Maroša.

Črno-bele že v nedeljo popoldne čaka prvenstvena tekma prve lige, in sicer bodo ob 16. uri gostovali pri Domžalah.

odranci mura pripravljalna-tekma 1-:-6