vestnik

Mura ostaja še naprej brez Bobičanca

Tomo Köleš, 17. 11. 2018
Aleš Cipot
Luka Bobičanec bo žal izpustil obračune z Olimpijo, Celjem in Triglavom.
Šport

Slaba novica prihaja iz Fazanerije: Luka Bobičanec, ki na tekmi z Gorico ni igral zaradi kartonov, se je na dopoldanskem treningu Mure resneje poškodoval. Medtem pa navijači čakajo še na tisoč vstopnic.

Luki Bobičancu naj bi po prvih informacijah počila kost v stopalu, zaradi česar bo moral počivati dva meseca. Vsekakor je jesenski del prvenstva prve lige že zaključen, tako da ga ne bo na srečanjih z Olimpijo (v petek, 23. novembra ob 20.15 v Ljubljani), s Celjem (v nedeljo, 2. decembra, ob 13. uri v Murski Soboti) in s Triglavom (v nedeljo, 9. decembra, ob 13. uri spet v Fazaneriji).


Sreča v nesreči za trenerja Anteja Šimundžo je, da bo že na tekmi z Olimpijo lahko v kadru Armin Ćerimagić, nova okrepitev Mure, ki je ta teden dobil vso potrebno dokumentacijo za nastopanje v slovenski prvi ligi. A to ne spremeni dejstva, da bo Bobičanec krvavo manjkal na treh pomembnih obračunih, saj se je doslej izkazal kot odličen asistent. Na trenutni lestvici slovenske lige je celo na tretjem mestu s 6 asistencami za zadetek (sam je v ligi doslej dosegel en gol, v pokalu pa tri).


Medtem pa je že pošlo vseh 800 vstopnic za navijače Mure za petkov dvoboj z Olimpijo v Stožicah, a bo Mura po zagotovilu medijskega predstavnika Stanislava Prelca v ponedeljek od Olimpije dobila še dodatnih tisoč vstopnic. Torej spektakel je zagotovljen, a žal brez "Sobočanca" Luke Bobičanca.


nogomet Luka Bobičanec mura olimpija stožice vstopnice
Kaj zdaj berejo drugi