vestnik

Mura otroke tudi letos vabi na nogometni tabor

Vestnik, 11. 6. 2020
Aleš Cipot
Tako je bilo na poletnem nogometnem taboru v lanskem letu.
Šport

Nogometna šola Mura bo tudi letos pripravila nogometni tabor za otroke med 5. in 10. letom starosti. Tabor bo potekal v športnem parku Fazanerija, in sicer med 20. in 24. julijem.

NŠ Mura vabi mlade nogometne navdušence na večdnevni tabor, kjer bodo vsem udeležencem zagotovili strokovno vodene nogometne aktivnosti pod taktirko usposobljenih trenerjev. "Najmlajši udeleženci bodo razvijali medsebojno sodelovanje z in brez žoge, tisti nekoliko starejši pa bodo dobili priložnost izboljšati tehnično - taktične sposobnosti v reševanju igralnih situacij," napovedujejo in dodajajo, da bo poskrbljeno tudi za animacijski program. Ta bo na sporedu v odmorih med nogometnimi treningi, med drugim bodo udeleženci tabora obiskali motorični park Expano, vojašnico, ogledali si bodo animirani film v Cineplexxu ter spoznavali tudi druge športne panoge. 

murin-nogometni-tabor, murska-sobota
Aleš Cipot
Tako je bilo na poletnem nogometnem taboru v lanskem letu.

Tabor bo vsak dan potekal med 8. in 15.30 uro, organizatorji pa ponujajo tudi varstvo otrok, in sicer vsak dan zjutraj med 7. in 8. uro ter popoldan med 15.30 in 16. uro. Cena za tabor je 70 evrov. Starši pa lahko otroke prijavite tako, da izpolnite prijavnico na tej povezavi. Število mest je omejenih. 

nogometni-tabor nš-mura