vestnik

(FOTO IN VIDEO) Mura premagala Beltince s 3 : 0

vestnik.si, 22. 1. 2020
Aleš Cipot
Mura : Beltinci
Šport

V svoji tretji pripravljalni tekmi je Mura v Fazaneriji ugnala Beltince s 3 : 0 (0 : 0). Za "žute" je bila to prva letošnja preizkušnja.

Prvi polčas se je končal brez zadetkov, Amadej Maroša je stresel vratnico, v drugem pa so za Muro zadeli Andrija Bubnjar (50) iz prostega strela, Kai Cipot (72), ki je izkoristil napako gostujočega vratarja, in Renato Simić (82).

Za Muro so v prvem polčasu zaigrali Obradović, Kous, Maruško, Kaučič, Pucko, Šporn, Horvat; Mandić, Maroša, Šušnjara in Žižek. Za Beltince pa Zver, Branilović, Hočevar, Kuzma, Hartman, Maučec, Raduha, Sočič, Zorman, Kristl in Asentić. 

mura, beltinci, pripravljalna-tekma
Aleš Cipot
Mura : Beltinci

V drugem polčasu so črno-beli igrali v postavi Gyergyek, Karničnik, Gorenc, Karamarko, Šturm, Kouter, Brkić, Simić, Knežević, Bubnjar in Cipot. Pri Beltincih pa so vstopili še Serec, Zorko, Balažic, Apatič, Mršič, Mörec, Emruli, Pihler, Mauko in Mulić. 

mura, beltinci, pripravljalna-tekma
Aleš Cipot
Mura : Beltinci

Naslednja preizkušnja Mure bo v soboto s hrvaškim prvoligašem Varaždinom, Beltinci pa se bodo prav tako v soboto pomerili v gosteh z nikomer drugim kot z Mariborom.

Vrhunce srečanja si lahko ogledate v spodnjem videu.