vestnik

Mura v Domžalah: Branilec Karamarko verjame v zmago

Vestnik.si, 12. 9. 2019
Aleš Cipot
V Fazaneriji so lani jeseni črno-beli Domžalčane povozili s 5:1
Šport

Danes ob 20.10 se bodo ob Kamniški Bistrici domači pomerili z Muro. V lanski sezoni so črno-beli rumene enkrat premagali, tri srečanja pa so se končala z remijem.

»Poraz je treba sprejeti, tako kot vsako zmago. Ta teden smo trenirali dobro, na vsakem treningu smo šli na polno,« pred večerno tekmo, ko Mura ob 20.10 gostuje v Domžalah, pravi Marin Karamarko. Črno-beli so namreč v prejšnjem krogu doživeli prvi letošnji poraz, ko jih je ugnal Aluminij. Postavni hrvaški branilec verjame, da se bodo Muraši vrnili na zmagovita pota, kar je pripisal odličnim treningom, ki so jih nogometaši iz Fazanerije opravili med reprezentančnim premorom. »Pričakujemo, da bo vsak dal vse od sebe in gremo na zmago,« je podčrtal letošnja okrepitev, ki v obrambi tvori par z organizatorjem obrambe Maticem Maruškom.

DSC_1885
Aleš Cipot
Marin Karamarko

Pred večernim obračunom so številke na strani Mure. V lanski sezoni so črno-beli rumene enkrat premagali, tri srečanja pa so se končala z remijem. Domžalčani letos preživljajo rezultatsko krizo, na svojem računu imajo le tri točke. Rumene bo zvečer prvič vodil Andrej Razdrh, ki je na domžalski nasledil Simona Rožmana. Zanimivo: V nedeljo na Fazanerijo prihaja Tabor iz Sežane, ki ga je Razdrh vodil pred Domžalami.

V nedeljo, 15. septembra, se Mura po skorajda mesecu dni vrača na Fazanerijo. Na tekmi s Sežanci bodo Black Gringosi proslavili 28 let obstoja navijaške skupine, vodstvo kluba pa je na tekmo povabilo šolarje okoliških šol. Sektor A bo za to tekmo tako družinski sektor, so sporočili iz Mure. Na sektorju bo mesto za šolarje, možnost nakupa vstopnic zraven njih bodo imeli starši.

mura domžale black-gringosi