vestnik

Muraši že preizkusili graško zelenico

R.Š., 25. 8. 2021
NŠ Mura
Trening na Merkur Areni.
Šport

Črno-beli so danes prispeli v Gradec in preizkusili zelenico Merkur Arene, kjer bodo jutri lovili napredovanje v skupinski del Lige Evropa.

Četa Anteja Šimundže je danes popoldne srečno prispela v Gradec, kjer jih jutri čaka težka preizkušnja, saj bodo lovili zaostanek dveh golov. Danes zvečer so tako tudi že preizkusili zelenico na stadionu Merkur Arena, ki je bil prvotno imenovan po Arnoldu Schwarzennegerju, rojenemu v vasici Thal, nekaj kilometrov od Gradca. 

Ante Šimundža je v Gradec odpeljal 21 nogometašev, potniki na povratno tekmo so: Matko Obradović, Marko Zalokar, Lan Erjavec, Matic Maruško, Mihael Klepač, Jan Gorenc, Žan Karničnik, Žiga Kous, Kai Cipot, Klemen Šturm, Nik Lorbek, Tomi Horvat, Alen Kozar, Marko Brkić, Mitja Lotrič, Marin Karamarko, Amadej Maroša, Tio Cipot, Klemen Pucko, Žiga Škoflek in Staniša Mandić.

Prva tekma s Sturmom v Murski Soboti se je končala z zmago Avstrijcev s 3:1, jutri ob 21. uri pa Muraše čaka priložnost, da spreobrnejo izid in se uvrstijo v Ligo Evropa. Ob porazu jih čaka igranje v skupinskem delu konferenčne lige. 

nš-mura sturm-graz kvalifikacije