vestnik

Na današnjo tekmo Mure le imetniki sezonskih vstopnic. Obvezna je uporaba zaščitne maske.

Vestnik, 20. 9. 2020
Aleš Cipot
Vstop na stadion bo mogoč od 19.30 dalje.
Šport

Nogometaši Mure bodo danes na stadionu Fazanerija odigrali tekmo 4. kroga PLTS, v goste prihaja ekipa iz Gorice. Na tekmi je lahko prisotnih do 500 oseb, zato bo vstop dovoljen samo imetnikom sezonskih vstopnic.

Vstop na stadion bo mogoč od 19.30 naprej, klub pa poziva vse obiskovalce, da se tekme udeležijo le, če ne kažejo nobenih bolezenskih znakov. Obvezna je tudi uporaba zaščitnih mask ves čas tekme za vse prisotne, sedenje pa bo možno le na označenih sedežih. Pred vstopom na stadion bo vsem obiskovalcem izmerjena tudi telesna temperatura. 

Kot še sporočajo iz kluba, zaradi zagotavljanja zadostne medsebojne razdalje gledalci ne bodo mogli sedeti na svojih sedežih. 

Na sektorju B sedijo imetniki letnih kart A in B, na sektorju C imetniki letnih kart C in D, na sektorju D imetniki letnih kart K in E, na sektorju E imetniki letnih kart E, F, G v vrstah od 1 do 5, na sektorju F imetniki letnih kart G v vrstah od 6 do 9, na sektorju G imetniki letnih kart G v vrstah 10 in 11 ter v VIP vrsta od 1 do 5. Na VIP sektorju sedijo imetniki letnih VIP kart, in sicer v vrstah od 6 do 11. 

nš-mura gorica protokol
Kaj zdaj berejo drugi