vestnik

Na državnem prvenstvu v judu so kolajne osvojili tudi Pomurci

Vestnik, 21. 3. 2021
Judo zveza Slovenije
V Novi Gorici je potekalo državno prvenstvo v judu za člane in članice.
Šport

V Novi Gorici je včeraj potekalo državno prvenstvo za člane in članice. V štirinajstih različnih kategorijah je nastopilo 144 tekmovalcev, in sicer 51 judoistk in 93 judoistov. Med tekmovalci so bili tudi člani pomurskih klubov TVD Partizan Ljutomer in Klima center Tratnjek Beltinci, ki so osvojili nekaj kolajn.

Pri članih je Luka Denša, član judo sekcije pri klubu TVD Partizan Ljutomer, v kategoriji do 60 kilogramov osvojil tretje mesto, Narsej Lackovič, prav tako iz ljutomerskega kluba, pa je v kategoriji do 90 kilogramov, osvojil drugo mesto. Na petem mestu v kategoriji nad 100 kilogramov je pristal Niko Kuzma (TVD Partizan Ljutomer). 

Pri članicah je Kaja Baler iz Judo kluba Klima center Tratnjek Beltinci v kategoriji do 52 kilogramov osvojila drugo mesto, Diana Šterman, članica judo sekcije TVD Partizan Ljutomer pa si je v isti kategoriji delila tretje mesto s Tino Kovač iz Judo kluba Acron Slovenj Gradec. 

Leila Mazouzi, nekdanja članica Judo kluba Klima center Tratnjek Beltinci, ki sedaj nastopa za Judo klub Z'dežele Sankaku Celje, je v kategoriji do 57 kilogramov osvojila drugo mesto. 

judo državno-prvenstvo-v-judu
Kaj zdaj berejo drugi