vestnik

Igralci Nafte prekinili s skupnimi treningi, ponovno se bodo sestali prihodnje leto

Vestnik, 17. 11. 2020
FB Nafta 1903
Igralci Nafte 1903 so zaradi slabe epidemiološke slike v regiji prekinili s skupnimi treningi.
Šport

Iz lendavske Nafte sporočajo, da se je vodstvo kluba zaradi epidemiološke situacije v Sloveniji, še posebej pa v pomurski regiji, odločilo prekiniti skupni trenažni proces prve ekipe.

Igralci se zaradi zaščite zdravja, zaposlenih v klubu in vseh njihovih najbližjih ne bodo več zbirali na skupnih treningih, ampak jih bodo izvajali individualno po navodilih trenerske ekipe. Ta bo treninge nadzorovala z moderno tehnologijo, so sporočili iz kluba. 

lendava, nogomet, 2
Jure Zauneker
Igralci Nafte 1903 so zaradi slabe epidemiološke slike v regiji prekinili s skupnimi treningi.

Igralci so prejeli načrt treningov, pa tudi aplikacije, preko katerih bodo imeli trenerji vpogled v njihovo delo in njihov napredek. Igralci si bodo sami izbrali kraj in čas treninga, vsebina treninga pa je že natančno določena. "Nekateri treningi se bodo izvajali istočasno, preko spletne aplikacije jih bo takrat v živo spremljal strokovni štab. Tak način vadbe se bo izvajal do konca novembra, takrat bo najverjetneje sledil premor," so še zapisali. Dodali so, da je ponovni skupni trening, obenem pa tudi začetek priprav na spomladanski del sezone, predviden za 4. januar prihodnje leto. 

nafta-1902 2.-snl treningi