vestnik

Jutri prekmurski obračun v Lendavi, Muraši bodo dan pozneje gostili Roltek Dob

Vestnik.si, 27. 5. 2020
Aleš Cipot
Brata Raduha (Florijan - Nafta, Patrik - Beltinci) se bosta v petek znova pomerila med sabo, a tokrat brez prisotnosti navijačev.
Šport

Medtem ko sta Nafta in Mura že odigrali svoji prvi pripravljalni tekmi po epidemiji, se jima bodo zdaj pridružili še Beltinci. In to takoj s prekmurskim obračunom.

Čeprav je tekmovanje v 2. SNL dokončno prekinjeno, pa Beltinčani, ki so končali na 12. mestu in ostali v ligi, vseeno trenirajo še naprej pod vodstvom trenerja Radovana Karanovića, in bodo vadili do 15. junija. Jutri bodo Beltinčani v Lendavi odigrali pripravljalno tekmo z Nafto 1903, ki je v 2. SNL končala na četrtem mestu. Varovanci trenerja Dejana Dončića se pripravljajo na polfinalno pokalno tekmo z Radomljami na Brdu, ki bo v sredo, 10. junija, ob 17.30.

beltinci, nogomet--2-liga-beltinci-radomlje
Jurij Zauneker
Beltinci se bodo v Lendavi preizkusili z Nafto.

Ura za petkov prekmurski obračun v Lendavi še ni dokončno znana, je pa zato malce bolj znana ura pripravljalne tekme Mure, ki bo v soboto (najverjetneje) ob 17. uri v Fazaneriji gostila Roltek Dob, ki je v 2. SNL končal na 9. mestu. Obe srečanji, Nafta - Beltinci in Mura - Roltek Dob, bosta seveda za zaprtimi vrati, brez prisotnosti gledalcev. Naj spomnimo: minuli konec tedna je Nafta v Mariboru izgubila s 3 : 1, Mura pa je doma ugnala velenjski Rudar s 4 : 2.  

mura, uvodni-trening, trening, nš-mura
Aleš Cipot
Mura bo v Fazaneriji gostila Roltek Dob.

pripravljalne-tekme beltinci nafta mura