vestnik

Nafta "povozila" Ljutomer in Međimurje

Vestnik.si, 18. 2. 2023
Jure Zauneker
Laszló Papp je bil strelec zadetka v srečanju z Međimurjem.
Šport

Nogometaši lendavske Nafte so v zadnjih dveh pripravljalnih tekmah svojima nasprotnikoma nasuli kar 13 golov. Žrtvi sta bila NK Ljutomer in Međimurje.

Nafta je doma premagala Ljutomer kar z 9 : 0 (4 : 0). Strelci za lendavsko ekipo so bili: Kaj Plej, Maj Plej, Santino Nikolić, Marko Čuček Bezjak, Luka Časar, Silvio Pigac, Barnabas Laszlo Feher in Blaž Urh, medtem ko so si en zadetek Ljutomerčani zabili kar sami. 

Na tej tekmi so za Nafto poleg že omenjenih igralcev v prvi postavi nastopili še: Kiss, Zoltan, Murar in Dinnyes. Na klopi za rezervne nogometaše so na svojo priložnost čakali: Sulejmanović, Papp, Oštrek, Szabo, Kumer, Czirjek, Novinič, Igrec, Zamuda in Szemlye.   

lendava, nogomet, nafta-1903-bilje
Jure Zauneker
Mladi Marko Čuček Bezjak je bil eden od strelcev na tekmi z Ljutomerom.

Nato je Nafta gostovala v Čakovcu in ugnala NK Međimurje s 4 : 0 (0 : 0). Vsi zadetki so padli v drugem polčasu, dosegli pa so jih Laszló Papp, Stjepan Igrec dva in Barnabas Laszlo Feher. Poleg že omenjenih so v prvi postavi Nafte nastopili še: Kiss, Sulejmanović, Zoltan, Oštrek, Szabo, Dinnyes, Kumer, Novinič in Zsombor. Na klopi za rezervne nogometaše so na svojo priložnost čakali: Murar, Pigac, Czirjek, Nikolić. K. Plej, M. Plej, Časar, Zamuda in Urh. 

Nafta bo 25. februarja v pripravljalni tekmi gostila Polano. 

nogomet pripravljalna-tekma nafta-1903 ljutomer međimurje
Kaj zdaj berejo drugi