vestnik

Nafta zmagala v Slovenski Bistrici

Vestnik.si, 10. 2. 2022
Aleš Cipot
Kety Emmi Bistrica - Nafta 1903 1 : 4 (1 : 0).
Šport

Nogometaši Nafte so v svojem šestem pripravljalnem srečanju v Slovenski Bistrici premagali NK Kety Emmi Bistrica s 4 : 1, a so vse gole dosegli v zadnjem delu srečanja.

Nafta je začela v postavi: Galoši, Kumer, Živko, Nemeth, Novinič, Korošec, Drk, Čuček Bezjak, Haljeta, Stare, Vinko kap. Vse gole Nafte so v drugem delu zabili rezervisti Erik Burai, Daniel Fekete, Bence Szabo in Matic Donko. Trener: Gabor Boer. 

Povedli so domačini, in to že v 10. minuti, ko je vratar gostov Marko Galoši slabo ujel žogo in jo spustil, gostitelji, ki vodijo v tretji ligi, pa so to spretno izkoristili. Vodstvo so zadržali vse do drugega polčasa in še dlje, tako da je Nafta izenačila šele v 72. minuti, ko je po hitrem protinapadu in nekaj poskusih žogo iz bližine v mrežo zabil Erik Burai. 

V 80. minuti so gostitelji napravili napako v obrambi, ki jo je na koncu z natančnim strelom kaznoval Daniel Fekete. V 85. minuti je po podaji z desne strani žogo v mrežo pospravil Bence Szabo, piko na i pa je s četrtim golom za Nafto v 86. minuti postavil Matic Donko. 

Lendavčani se bodo v svoji sedmi pripravljalni tekmi doma pomerili z Beltinčani. Tekma bo v soboto ob 13. uri. 

Aleš Cipot
Kety Emmi Bistrica - Nafta 1903 1 : 4 (1 : 0).
pripravljalna-tekma slovenska-bistrica nafta-1903 1-:-4
Kaj zdaj berejo drugi