vestnik

Nejc Vidmar odslej v črno-belem dresu

Vestnik.si, 21. 10. 2022
NŠ Mura
Nejc Vidmar je nov član NŠ Mure.
Šport

Nogometna šola Mura ima novega člana ekipe, pogodbo so podpisali z vratarjem Nejcem Vidmarjem, ki se v Mursko Soboto seli kot prost igralec.

Vidmar, ki je bil član Domžal in Olimpije, preizkusil pa se je tudi v Grčiji, je v Sloveniji zbral 273 nastopov v prvi nogometni ligi ter 31 nastopov v pokalnem tekmovanju. Z Olimpijo, kjer je branil od sezone 2016/2017, je letos prekinil pogodbo, odslej pa ga bomo videli nastopati za črno-bele, s katerimi je podpisal pogodbo do konca letošnje sezone. 

Ob prihodu k Murašem je Vidmar povedal, da je zadovoljen, da je postal član takšnega kolektiva, kot je Mura, ki že od nekdaj velja za velik klub. "Tako na igrišču, kot ob njem. Mura ima ogromno podporo tako navijačev, kot celotne lokalne skupnosti. Moram povedati, da mi je bilo vedno lepo in v čast igrati v Fazaneriji, vedno sem rad igral tukaj. Zdaj, ko bom enkrat na tej strani, se veselim, da občutim to vzdušje tudi z druge strani. Veselim se prvih treningov in tekem, kjer bom dal vse od sebe," je povedal ob selitvi v Mursko Soboto. 

Dobrodošlico so Vidmarju zaželeli tudi vodilni v klubu, ki so pojasnili, da so morali po odhodi Matka Obradovića zapolniti nastalo vrzel na vratarskem položaju. "Imamo dva odlična mlada vratarja, ki se morata razvijati in Nejc jima je zagotovo lahko mentor. Posebej ga ni potrebno predstavljati, saj vemo, za kakšnega vratarja gre, kakšne so njegove kvalitete in koliko izkušenj prinaša," pa je povedal Denis Rajbar, športni direktor. 

nejc-vidmar nš-mura