vestnik

Nov trener Nafte je Dejan Dončić

Tomo Köleš, 24. 12. 2019
Nataša Juhnov
Dejan Dončič je bil nazadnje trener Triglava.
Šport

Po odhodu Mariana Sluke ni trajalo preveč dolgo, da je Nafta dobila novega trenerja. To je nekdanji strateg kranjskega Triglava Dejan Dončić.

Vodstvo Nafte 1903 in Dejan Dončić sta sklenila pogodbo vse do junija 2022. 47-letni strateg je pred Triglavom služboval v Domžalah kot trener mlajših selekcij in pomočnik trenerja članske ekipe. Na klop Gorenjcev se je vsedel pred lansko sezono in s svojim moštvom uspešno izboril obstanek med prvoligaško konkurenco. Tudi v aktualni sezoni je deloval kot glavni trener bordo-rdečih, a je po seriji slabših rezultatov septembra moral zapustiti klop Triglava.

Dončič je že povedal nekaj svojih misli o novem delovnem mestu pri Nafti: “Štejem si v veliko čast, da sem postal član najstarejšega kluba v Sloveniji. Ko me je vodstvo kluba povabilo k sodelovanju in mi predstavilo ustroj kluba ter pogoje dela moja odločitev ni bila več težka. Prihajam v urejeno in pozitivno sredino in sem prepričan, da bomo v prihodnjih letih skupaj dosegali cilje, ki si jih naši navijači želijo in zaslužijo.”

Arhiv Nafta 1903
Dejan Dončić je nov trener Nafte.
nogomet nafta-1903 nov-trener dejan-dončić