vestnik

NŠ Mura: v nadaljevanje sezone s štirimi nogometaši manj

Vestnik, 1. 6. 2020
Aleš Cipot
Mura se v nadaljevanje sezone podaja s štirimi nogometaši manj. Fotografija je simbolična.
Šport

Mura se v nadaljevanje sezone podaja s štirimi nogometaši manj. Deanu Šafariću in Andriji Bubnjarju je potekla pogodba, s Fejsalom Mulićem in Aleksandrom Bogdanovićem dosegli sporazumno prekinitev pogodbe.

Od Mure se po treh letih poslavlja vratar Dean Šafarić. Črno-belim se je pridružil julija 2017, pred začetkom tekmovanja v drugi slovenski ligi. V dresu Mure je zbral 3 drugoligaške, 14 prvoligaških in 7 pokalnih nastopov. 27-letnemu Medžimurcu je s koncem maja potekla pogodba.
Pogodba je z včerajšnjim dnem potekla tudi 22-letnemu krilnemu igralcu Andriji Bubnjarju, ki je k Muri prišel pred začetkom aktualne sezone. V letošnji sezoni je odigral 18 prvoligaških tekem in se enkrat vpisal med strelce, v pokalnem tekmovanju pa je na treh tekmah dosegel dva zadetka.

mura, uvodni-trening, trening, nš-mura
Aleš Cipot
Fejsal Mulić. V vsakem tekmovanju je dosegel po dva gola.

Fejsal Mulić se od Mure poslavlja po sporazumni prekinitvi pogodbe. 203 centimetre visoki napadalec je k Muri prišel julija 2019 in v letošnji sezoni na 17 tekmah dosegel 4 zadetke. 14-krat je igral v Prvi ligi Telekom Slovenije, trikrat pa v pokalu. V vsakem tekmovanju je dosegel po dva gola.

mura, nš-mura
Aleš Cipot
Po štirih mesecih se od Fazanerije po sporazumni prekinitvi pogodbe poslavlja 21-letni branilec Aleksandar Bogdanović.

Po štirih mesecih se od Fazanerije po sporazumni prekinitvi pogodbe poslavlja 21-letni branilec Aleksandar Bogdanović, ki v tem času pri Muri ni zbral nastopa.
Vsem se zahvaljujemo za doprinos k uspehom in jim želimo obilo sreče v nadaljnji karieri, so še zapisali na spletni strani NŠ Mura.