vestnik

(ODBOJKA) Na ljutomersko klop se vrača Bojan Novak

M.Š., 16. 9. 2022
Niko Časar
Ljutomerske odbojkarice bo vodil Bojan Novak.
Šport

Pred sezono za trenerja izbrani Spasoje Todorović je zaradi osebnih razlogov nepričakovano zapustil ljutomerske odbojkarice.

Prekmurski odbojkarski strokovnjak Bojan Novak se je po koncu sezone 2021/22, po dveh letih vodenja ljutomerskega ženskega kolektiva, odločil, da zapusti klop tega člana 1. B državne lige. Vodstvo kluba je doseglo dogovor s hrvaškim trenerjem Spasojem Todorovićem, ki je v preteklosti že sedel na klopi lendavskega, soboškega in puconskega kluba. Todorović je sredi avgusta popeljal ljutomerske odbojkarice na priprave, po slabem mesecu pa jih nenadoma zapustil. »Ni bilo kreganja, nič slabega, odšel sem iz osebnih razlogov,« nam je povedal Todorović.


Ljutomerske odbojkarice so tako čez noč ostale brez trenerja. Predsednik kluba Saša Makoter se je s člani upravnega odbora znašel pred težko preizkušnjo, saj v obdobju, ko se ekipe pripravljajo na pričetek nove sezone, ni prostih trenerjev. Na njihov klic se je odzval Bojan Novak, ki je tako z vodstvom kluba dosegel dogovor, da bo tudi v novi sezoni vodil odbojkarice iz prleške prestolnice.

76e06561adac03940af0cb8d6f184fe5
Nataša Juhnov
Bojan Novak se vrača na ljutomersko klop.

 Prvenstvo v 1. B državni ligi se pričenja 5. oktobra. Ljutomerčanke bodo v uvodni tekmi novega prvenstva gostile Prevaljčanke.

bojan-novak odbojka žok-ljutomer trener
Kaj zdaj berejo drugi