vestnik

Paketi vstopnic za evropske tekme Mure gredo dobro v promet, ne pozabite si ga zagotoviti

Vestnik, 7. 9. 2021
Aleš Cipot
Črno-bele v Konferenčni ligi čakajo atraktivni nasprotniki.
Šport

Zagotovite si paket vstopnic za prihajajoče tekme v Konferenčni ligi, kjer bodo Muri nasproti stali Tottenham, Stade Rennais in Vitesse.

Evropa počasi že trka na vrata, čez nekaj več kot dva tedna čaka Muro prva in ob tem zgodovinska tekma v skupinskem delu kakšnega od evropskih tekmovanj. Žreb Konferenčne lige je črno-belim namenil atraktivno skupino, v kateri so Tottenham, Stade Rennais in Vitesse.

Začela se je tako tudi paketna prodaja vstopnic za ogled vseh treh tekem v skupini G. Cena paketa znaša 70 evrov za odrasle in 35 evrov za otroško vstopnico. Lastniki sezonskih vstopnic, ki si boste zagotovili paket vstopnic, boste kot darilo prejeli spominski šal.

Za tekme Konferenčne lige bo na voljo tudi družinski sektor. Cena vstopnice za odraslega na družinskem sektorju bo 60, za otroke do 15 leta pa 30 evrov. Vsak imetnik sezonske vstopnice lahko naenkrat kupi največ tri pakete vstopnic.

Cena paketa (vse tri domače tekme):


Odrasli: 70 evrov
Otroci do 15. leta starosti: 35 evrov

Cena paketa za družinski sektor (vse tri domače tekme):

Odrasla: 60 evrov
Otroci do 15. leta starosti: 30 evrov

Prodaja paketov:

Od ponedeljka do petka: 14.00 - 20.00 (Fazanerija)
Petek (Trgovski center BTC): 10.00 - 18.00
Sobota (Pred restavracijo Zvezda): 10.00 - 15.00

V soboto bo prodaja potekala tudi od 18. ure naprej pred tekmo z Olimpijo.

Datumi domačih tekem v Konferenčni ligi (tekme bodo odigrane v Ljudskem vrtu):

NŠ Mura - Vitesse (16.9. ob 18.45)
NŠ Mura - Stade Rennais (21.10. ob 18.45)
NŠ Mura - Tottenham Hotspur (25.11 ob 18.45)

"Paketi gredo dobro v promet, zanimanja je precej in ne samo iz Pomurja. Za zdaj so za nakup paketa odprti sedeži na vzhodni in severni tribuni, kjer bo tudi družinski sektor. Tako, kot je bila to praksa za prejšnje evropske tekme, si tudi paket vstopnic lahko kupite na BON21. Veselimo se evropskih preizkušenj in prepričani smo, da nam bodo ob strani stali navijači iz vse Slovenije," sporočajo iz kluba aktualnih državnih prvakov.