vestnik

Panvita Pomgrad je v polfinalu državnega prvenstva!

Vestnik.si, 28. 3. 2022
Aleš Cipot
Panvita Pomgrad : Salonit Anhovo
Šport

Odbojkarji Panvite Pomgrada so v tretji, odločilni tekmi četrtfinala državnega prvenstva v Kanalu prijetno presenetili in premagali Salonit Anhovo s 3 : 1 ter se uvrstili v boj za medalje.

Izidi nizov: 25 : 19, 23 : 25, 18 : 25, 23 : 25.

ŠD Kanal, 200 gledalcev, sodnika: Pevc (Škofja Loka), Kramar (Kamnik).
Salonit Anhovo: Boharev 12, Jereb 1, Filiputti, Karnel, Jeklin, Lazar 6, Kavčič, Maretič 2, Radosavljević 8, Kovačič, Vrtovec 25, Ristić 13, Šarić (L), Okroglič (L). Trener: Rade Dačović.
Panvita Pomgrad: Vinkovič 14, McConnell 21, Drvarič 5, Radović 8, Rojnik 16, Lakner, Bedrač 5, Fužir, Novak, Hafner, Grabar, Vrabl (L). Trener: Dejan Fujs.

odbojka, panvita-pomgrad, salonit-anhovo
Aleš Cipot
Panvita Pomgrad : Salonit Anhovo

Domači so sicer dobili prvi niz, v katerem je blestel domači bloker Veljko Boharev, ki je dosegel štiri bloke, toda v nadaljevanju je z istim elementom odgovoril Dino Vinković, pot mimo Boharevih rok pa sta našla Connor McConnell in Jakob Rojnik, ki sta dosegla 21 oziroma 16 točk in bila najzaslužnejša, da so se napredovanja veselili gosti.

odbojka, panvita-pomgrad, salonit-anhovo
Aleš Cipot
Panvita Pomgrad : Salonit Anhovo

Panvita Pomgrad se je v polfinale uvrstila s skupnim izidom 2 : 1, tam pa jo čaka ACH Volley. Prva tekma bo v sredo, 30. marca, ob 20. uri v Ljubljani. 

odbojka četrtfinale-državnega-prvenstva-v-odbojki salonit-anhovo panvita-pomgrad 1-:-3