vestnik

Podeljujemo deset vstopnic za prihodnjo Murino tekmo. Kako do njih? 

Vestnik, 5. 11. 2018
Aleš Cipot
Šport

Vestnik nogometnim navdušencem in navijačem murskosoboške Mure v sodelovanju z Nogometno šolo Mura podeljuje deset vstopnic za prvenstveno tekmo 16. kroga v 1. slovenski nogometni ligi.

Nogometaši Mure bodo v soboto, 10. novembra ob 14. uri, na domačem igrišču gostili Gorico, po tem, ko so v nedeljo v Kidričevem dosegli prvo gostujočo zmago. Tekmo si lahko brezplačno ogledate tudi vi, saj vam Vestnik in Nogometna šola podeljujeta deset vstopnic.
Kako sodelujete?
Na Facebook strani Vestnika bo objavljena povezava do tega prispevka. Vse, kar morate storiti, da se uvrstite v žreb, je, da v komentarju označite prijatelja ali prijateljico, s katero si želite v živo ogledati nogometno srečanje med Muro in Gorico.

Dobrodošle so tudi delitve, da za nagradno žrebanje izve čim več Pomurcev in Pomurk. Pet srečnežev ali srečnic, ki bo skupaj z označeno osebo prejelo po dve vstopnici, bomo razglasili v četrtek, 8. novembra.


Muraši so se po nedeljski zmagi povzpeli na četrto mesto prvenstvene lestvice, Gorica pa je mesto pred njimi, ima tri točke naskoka.Nasprotnika sta se v prvenstvu pomerila v 7. krogu v Novi Gorici, ko je bil izid neodločen 2 : 2. Do konca jesenskega dela ostajajo še štirje krogi. Po Gorici se bodo črno-beli odpravili v Stožice k ljubljanski Olimpiji (petek, 23. november), nato bodo doma gostili Celje (2. december), za zaključek pa v goste prihaja še kranjski Triglav (8. december).


Ne gre pa prezreti še podatka, da so ravno Gorico Muraši premagali v četrfinalu pokalnega tekmovanja, za kar se jim bodo Primorci sigurno želeli maščevati. Vabimo vas, da sodelujete v nagradni igri in podprete Muro na sobotnem srečanju.

Aleš Cipot
Gorico je Mura v četrtfinalu izločila iz pokalnega tekmovanja. 
NŠ Mura nagradna igra brezplačne vstopnice