vestnik

Pokal MNZ Lendava: Naprej Polana, Črenšovci in Olimpija Dolga vas

Vestnik, 9. 9. 2020
Jure Zauneker
Polana (v rdečih dresih) je že napredovala v naslednji krog, Odranci (v belih dresih) pa se bodo v sredo ob 17. uri v Dobrovniku za napredovanje pomerili z domačo ekipo.
Šport

Danes bodo odigrane preostale tri tekme 2. kroga pokala Medobčinske nogometne zveze Lendave, trije potniki v nadaljevanje tekmovanja pa so že znani.

V Veliki Polani je pred približno 90 gledalci Polana z minimalno zmago izločila veterane Nafte. Zadetek za preboj v 3. krog je v 74. minuti dal Andrej Žugelj. Kar pet zadetkov so videli obiskovalci tekme med Nedelico in Olimpijo iz Dolge vasi. Ta je po zadetkih Marka Meszelicsa (32, 63) in Tihomirja Kepeja (50) vodila s tremi zadetki prednosti, nato je v 77. minuti zaostanek Nedelice znižal Kristjan Zadravec, Kepe (85) pa je s svojim drugim zadetkom na srečanju postavil končni rezultat. Nedelica - Olimpija Dolga vas 1 : 4. Dodajmo še, da je v 80. minuti bil pri Nedelici Matej Gjerkeš neuspešen z enajstih metrov. 

Potnika v 3. krog na srečanju med Čentibo in Črenšovci so dale enajstmetrovke. Po rednem delu je bil rezultat 2 : 2. Po 20. minutah je ekipa Črenšovec vodila z 2 : 0, strelca sta bila Alen Tivadar (4) in Tadej Hozjan (20). Čentiba je rezultat preko Gregorja Plevela (72) znižala, izenačil pa je Julian Lebar (79). Pri odločilnih strelih so bili pri Čentibi uspešni Plevel, Fordan, Kuzma in Lebar, neuspešna pa Kiralj in Bogar. Za Črenšovce so žogo v mrežo poslali Virag, Hozjan T., Horvat, Tompa in Vuk, neuspešen pa je bil Hozjan G. Končni izid Čentiba - Črenšovci 6 : 7. 

Danes so na sporedu še preostale tri tekme, in sicer Prekmurec Dobrovnik - Odranci, Bistrica - Turnišče in ŠD Kobilje - Hotiza. 

Pixabay
Danes bodo v 2. krogu pokala MNZ Lendava odigrane še tri tekme.
pokal mnz-lendava 2.-krog