vestnik

Poklical v angleško oddajo in zapel eno od navijaških pesmi Mure

T. L., 26. 11. 2021
Aleš Cipot
Fotografija je simbolična.
Šport

Na eno izmed angleških radijskih postaj je poklical Londončan, ki strastno navija za Muro. Voditelja sta umirala od smeha.

Zmage slovenskega državnega prvaka Mure nad angleškim prvoligašem Tottenhamom se bomo vedno z iskrico spominjali, bolj bridki bodo spomini Angležev. Za pravo presenečenje je danes poskrbel še Ian, ko je poklical v radijsko oddajo The Sports Bar. In dejal, da je navijač črno-belih.

Voditelja Jamie O'Hara in Jason Cundy, sicer nekdanja nogometaša Tottenhama, sprva nista verjela in menila, da gre za potegavščino. A je Ian hitro dokazal nasprotno, ko je v etru zapel eno od navijaških pesmi Mure: "Ti si naša ljubezen, ajmo Mura ole, ole," ki ji lahko prisluhnete v spodnjem posnetku. 

Ian je razložil, da sicer prihaja iz Londona, a že petnajst let živi v Murski Soboti, v tem času pa je postal pravi navijač Mure. Voditelja je še podučil, da klub ni star devet let, ampak bo leta 2024 slavil okroglo, stoto obletnico. "Majhno mesto smo, obožujem Mursko Soboto," je še dodal klicatelj iz Prekmurja. 

ti-si-naša-ljubezen pesem zabavno nš-mura navijaška-pesem