vestnik

Poleg Zalokarja Fazanerijo zapušča tudi Šturm

Rok Šavel, 22. 5. 2022
Aleš Cipot
Klemen Šturm
Šport

Levi bočni branilec je nocoj igral zadnjo tekmo v dresu Mure, saj s klubom ni našel skupnega jezika glede podaljšanja pogodbe.

Klemen Šturm, ki se je črno-belim pridružil pred sezono 2018/2019, ob povratu Mure med elito, je proti Mariboru odigral zadnjo tekmo za Sobočane. Kot so sporočili iz vodstva kluba, mu je bilo namreč ponujeno nadaljevanje sodelovanje, a žal do dogovora ni prišlo. Šturm, ki je pred prihodom v Mursko Soboto igral za Krško, je v vseh tekmovanjih za Muro odigral 135 tekem in ob tem dosegel tri zadetke. Zabil je tudi prvega od treh, ki so Muri v Mariboru lani prinesli zgodovinski naslov državnih prvakov. Z Muro se je veselil tudi naslova pokalnih prvakov in bil član ekipe ob premiernem nastopu v Konferenčni ligi.

mura, sturm
Aleš Cipot
Klemen Šturm po štirih letih zapušča Mursko Soboto.

Po Marku Zalokarju, ki ravno tako ni podaljšal pogodbe in se seli k novim državnim prvakom v Maribor, je tako Šturm že drugo ime, ki ga v naslednji sezoni več ne bomo videvali igrati v črno-belem dresu. Pred Muro je tako nedvomno pestro poletje, ki ga bodo zaznamovali številni odhodi in prihodi.

nš-mura klemen-šturm