vestnik

Polom Odrančanov v derbiju 3. SNL vzhod

Miha Šoštarič, 22. 10. 2019
Miha Šoštarič
Odranci - Zreče 2 : 4.
Šport

Osrednji dvoboj 9. kroga 3. slovenske nogometne lige vzhod je bil v Odrancih, kjer so gostovale Zreče, ki so bile do tega kroga z Odrančani točkovno poravnane (16 točk) na drugem mestu.

nogomet, 3
Miha Šoštarič
Odranci - Zreče 2 : 4.

Manj kot 100 gledalcev je videlo kar šest zadetkov, na žalost kar štiri v mreži domačega vratarja. Zreče so slavile s 4 : 2 (2 : 1). Dvoboj je bil zanimiv tudi zaradi bratskega dvoboja Davida, v dresu Odrancev, in Mateja Vinkoviča, v dresu Zreč. Tokrat se je veselil mlajši Matej. 

nogomet, 3
Miha Šoštarič
Odranci - Zreče 2 : 4.

Trener odranske ekipe Franc Cifer je do te tekme standardnega vratarja Gašperja Šarugo posadil na klop, prve tretjeligaške minute v tej sezoni pa zaupal 33-letnemu Danilu Farkašu, ki pa ni imel svojega dne. Kar štirikrat je moral po žogo v svojo mrežo, večkrat pa s svojimi posredovanji spodbudil negodovanje maloštevilnih gledalcev. Gostje so si že na začetku priigrali dva zadetka naskoka. Strelca sta bila Jaka Brdnik (3) in Marko Marinšek (14). Gostitelji so znižali iz najstrožje kazni, ki jo je uspešno realiziral Tadej Čuk (31). Na začetku drugega polčasa so Zrečani vodili že s 3 : 1. V 49. minuti je znova v polno zadel Brdnik. Ko je v 67. minuti po zadetku Žana Zupanca Terglava pisalo na semaforju 1 : 4, ni bilo več junaka, ki bi si upal napovedati preobrat. Domačini so po avtogolu Matica Podgrajška v 82. minuti prišli le do znižanja zaostanka in končnega izida. Odranci so tako padli na četrto mesto, a tudi tretji Podvinci imajo 16 točk. Vodi Šmartno z 22 točkami. Zreče so druge (19). 

nogomet, 3
Miha Šoštarič
Odranci - Zreče 2 : 4.

Miha Šoštarič
Odranci - Zreče 2 : 4.
nogomet 3.snl---vzhod derbi odranci zreče