vestnik

Pred vstopom na stadion bodo striktno pregledovali izpolnjevanje pogoja PCT

Vestnik, 20. 7. 2021
Aleš Cipot
Pogoj za vstop na stadion je izpolnjevanje PCT (preboleli, cepljeni, testirani) pogoja.
Šport

Danes ob 20. uri bo na mestnem stadionu Fazanerija tekma 2. kroga kvalifikacij za ligo prvakov, ko bo v Murski Soboti gostoval bolgarski Ludogorec. Tudi tokrat je pogoj za vstop na stadion izpolnjevanje PCT (preboleli, cepljeni, testirani) pogoja.

Iz Nogometne šole Mura so sporočili, da bodo po navodilu inšpekcijskih služb jutri striktno izvajali nadzor nad izpolnjevanjem pogoja PCT. "V primeru, ko oseba na vhodu ne bo posedovala veljavnega dokazila, oziroma ga ne bo želela pokazati, jo bomo primorani zavrniti, saj bo kazensko in finančno odgovornost v nasprotnem primeru moral prevzeti klub. Kot organizator pa smo v teh razmerah dolžni zagotoviti varnost vseh udeležencev tekem, ki jih organizira NŠ Mura," pojasnjujejo. 

Navijače so pozvali k pravočasnemu prihodu na tekmo, da se izognejo gneči, naprošajo pa tudi za strpnost. Kot pravijo, bodo le s pomočjo navijačev lažje poskrbeli za upoštevanje vseh navodil, ki jim morajo slediti. "Tudi zato je priporočljiva uporaba zaščitne maske med tekmo in upoštevanje varnostne razdalje, v kolikor je to možno." Obenem pozivajo k športnemu navijanju brez pirotehnike in vdorov na igrišče, saj ti klubu povzročajo nepotrebne dodatne stroške. "Verjamemo, da boste tudi tokrat, kot že velikokrat v preteklosti, pokazali razumevanje in dokazali, da so tako navijači Mure, kot sam klub, lahko vzgled vsej nogometni Evropi."

nš-mura ludogorec vstop-na-tekmo fazanerija