vestnik

Pri NK Mura skozi čas so se s satiro odzvali na odhode nogometašev v Celje

Vestnik.si, 5. 1. 2023
Aleš Cipot
Navijači poudarjajo, da denar ni vse, in da bodo nekdanji igralci Mure v Celju igrali le pred maloštevilnimi gledalci.
Šport

Po prestopih iz Mure v Celje se vrstijo odzivi navijačev, ki primerjajo oba kluba, in pravijo, da denar ni vse.

Iz Nogometne šole Mura sta se v prvoligaša iz Celja preselila Matko Obradović in Luka Bobičanec. Tam bo v nadaljevanju sezone igral tudi nekdanji igralec Mure Žan Karničnik, že nekaj mesecev je pri grofih na delu Nino Kouter.



Enega zadnjih odzivov športne javnosti na selitve v Celje lahko zasledite na strani NK Mura skozi čas. "Sporočamo vam, da smo s strani Celjanov dobili ponudbo za nakup spletne strani NK Mura skozi čas. Ena od njihovih pripomb k trenutni vsebini je bila namreč premajhno poročanje o drugi Murini ekipi," so satirično zapisali. Nadaljevali so, da bi jim radi sporočili, da se nekaterih stvari ne da kupiti, kar verjetno vedo tudi sami. "Ekipa NK Mura skozi čas ostaja zvesta prvi Murini ekipi in obljubljamo, da letošnje druge ekipe ne bomo spremljali," so zaključili in prilepili fotografijo, na kateri je po njihovem mnenju vidna razlika med prvo in drugo ekipo Mure. 

Prvo srečanje med Muro in Celjem v nadaljevanju Prve lige Telemach bo takoj po premoru, in sicer 11. februarja v Celju, v Murski Soboti se bosta ekipi srečali 8. aprila. 

odziv nk-mura-skozi-čas odhodi celje
Kaj zdaj berejo drugi