vestnik

Pridobili licenci za 1. SNL in evropska tekmovanja

Vestnik, 3. 5. 2021
Aleš Cipot
NŠ Mura je pridobila licenci za 1. SNL in tekmovanja pod okriljem UEFA za sezono 2021/2022.
Šport

NŠ Mura je pridobila licenci za 1. SNL in tekmovanja pod okriljem UEFA za sezono 2021/2022, so zapisali na njihovi spletni strani.

Komisija Nogometne zveze Slovenije za licenciranje nogometnih klubov je danes objavila rezultate licenčnega postopka za klube 1. SNL za sezono 2021/22. Vseh deset prosilcev je bilo uspešnih za licenco 1. SNL, osem podeljenih licenc za evropska tekmovanja.
Vlogo za pridobitev ustrezne licence za tekmovalno leto 2021/22 je pravočasno vložilo vseh 10 (deset) klubov 1. SNL 2020/21. Osem klubov je vložilo tudi vlogo za pridobitev mednarodne UEFA licence (ND Gorica in NK Tabor Sežana sta vložila vlogo samo za 1. SNL). Vloge je na prvi stopnji obravnavala Komisija NZS za licenciranje nogometnih klubov. Pri organizacijski, administrativni in strokovni podpori komisiji je aktivno sodeloval licenčni oddelek NZS. Komisija je pregledala uradno licenčno dokumentacijo in odločala ob doslednem upoštevanju Pravilnika NZS in UEFA za licenciranje nogometnih klubov, UEFA standarda, sklepov organov NZS in UEFA.

licenciranje
NŠ Mura
Licenciranje nogometnih klubov

nšmura nogomet licenca