vestnik

Prleki proti Primorcem za prekinitev negativnega niza

M. Š., 21. 10. 2022
Miha Šoštarič
Meteorplast ŠIC bar bo nocoj, v 6. krogu 1. slovenske futsal lige, v Ljutomeru gostil Bronx Škofije.
Šport

Meteorplast ŠIC bar bo nocoj, v 6. krogu 1. slovenske futsal lige, v Ljutomeru gostil Bronx Škofije.

»Vedno manj nas je,« je pred nocojšnjo tekmo proti Primorcem dejal trener ljutomerskega moštva Robert Grdović. Poškodbe in bolezni namreč redčijo ekipo. Tako bodo manjkali Kristian Škerget, Aljaž Goznik, Thomas Pihler, Toni Kovše in Žiga Tkalčič. »Siguren sem, da nas čaka še ena težka tekma. Po dveh porazih moramo pokazati nekaj več. Pristop mora biti boljši napram zadnjim dveh tekmam in upam, da se bo to poznalo na terenu. Bronx je napram lanski sezoni močnejša ekipa. Pokazali so, da imajo letos kar nekaj kvalitete. Zato mislim, da bo to težka tekma. Nasprotnik je neugoden, ampak ker smo domačini, moramo to vlogo opravičiti in upam oz. želim si, da bodo vse tri točke ostale doma,« je kljub vsem tegobam, ki so se nabrale v zadnjih tednih, optimističen vratar domače ekipe Klemen Anžel.

Ljutomerčani so po odličen vstopu v sezono, ko so zabeležili tri zmage (Mlinše, Dobrepolje, Sevnica), doživeli dva poraza proti trenutno najboljšima ekipa v Sloveniji (Dobovec, Siliko). Meteorplast ŠIC bar je doslej zbral devet točk in zaseda četrto mesto. Primorci, ki imajo po dve zmagi in poraza ter en neodločen izid, pa so s sedmimi točkami na petem mestu.

Tekma 6. kroga 1. slovenske futsal lige med Meteorplastom ŠIC barom in Bronxem Škofije bo odigrana v dvorani ŠIC Ljutomer, pričela pa se bo ob 20.30 uri.

meteorplast-šic-bar futsal