vestnik

Rajbar: "Šimundža ni podal odstopne izjave, gre za izmišljotino"

Vestnik.si, 8. 11. 2021
Aleš Cipot
Denis Rajbar: "Očitno želi nekdo z izmišljotinami vnašati nemir med igralce in navijače."
Šport

Športni direktor NŠ Mura Denis Rajbar se je oglasil z izjavo za javnost in zapise nekaterih medijev, da naj bi trener Ante Šimundža odstopil, ocenil za netočne.

V zadnjih urah so se v različnih medijih in na družbenih omrežjih pojavili članki in zapisi o tem, da naj bi trener Ante Šimundža po včerajšnjem remiju proti Domžalam ponudil svoj odstop. Gre za informacije, ki niso kredibilne, so netočne in vnašajo nemir med navijače, sporočajo iz NŠ Mura.

medijski-termin-mure, trening, mura, nš-mura
Aleš Cipot
Ante Šimundža še naprej ostaja trener Mure.

»Takšni zapisi me čudijo. Očitno želi nekdo vnašati nemir tako med igralce kot med navijače. Res je, smo v obdobju, ko nam rezultati ne gredo na roko, ampak nihče, niti klub, niti Ante Šimundža, ni razmišljal o tem, da bi se naša skupna pot končala. Takšne navedbe so smešne in so čista izmišljotina. V Muri delamo na dolgi rok, s trenerjem pa smo nedolgo nazaj tudi podpisali novo pogodbo. Ravno z delom na dolgi rok smo v zadnjih letih prišli do zgodovinskih uspehov, spomnimo se, kje smo bili leta 2017. Nekateri očitno vohajo neuspeh in se želijo naslajati ob seriji manj uspešnih rezultatov. Sami smo na drugi strani prepričani v dobro delo, za katerega verjamemo, da se nam bo obrestovalo in se bomo vrnili še močnejši. Mura je tako organizacijsko, kot finančno, med najbolj urejenimi klubi v Sloveniji in za prihodnost ni nobene bojazni,« pravi športni direktor Denis Rajbar.

Pri Muri niso navedli, kateri mediji naj bi razširili informacije o domnevnem odstopu Šimundže. 

trener ante-šimundža odstop laž izjava-za-javnost denis-rajbar
Kaj zdaj berejo drugi