vestnik

Roland Paku se je poslovil od Nafte

Vestnik.si, 26. 12. 2020
Aleš Cipot
Roland Paku.
Šport

Lendavska Nafta se je začela pripravljati za spomladansko nadaljevanje prvenstva. Se je pa od kluba že poslovil Roland Paku, a ne iz nogometnih razlogov.

"Naša ekipa se je v preteklih dneh pričela pripravljati na spomladanski del prvenstva v 2. SNL. Igralci trenirajo po individualnih programih, ki jih je za njih pripravil strokovni štab. Ali se bodo skupne priprave lahko pričele 4. 1 2021, kot je načrtovano, je odvisno od epidemiološke slike v državi in regiji in seveda od takrat veljavnih ukrepov vlade, ki iz tega izhajajo.
Se je pa ta teden od plavega dresa sporazumno poslovil igralec zvezne vrste Roland Paku. Igralec, ki je prišel v Nafto poleti 2018, je za naš klub odigral 56 uradnih tekem in dosegel 4 zadetke. Odločitev, ki jo je Roland sprejel s težkim srcem, je osebne narave in ni povezana z morebitnim nezadovoljstvom v klubu, saj se je po lastnih besedah v Lendavi vedno počutil odlično.

6c840ec1b38caca13d3e1cfe17daab4b
Jure Zauneker
Roland Paku je bil na nekaterih tekmah najboljši mož srečanja.

Nafti je ob slovesu zaželel vse najboljše, tudi v klubu mu pri vseh njegovih nadaljnjih življenjskih korakih želimo vse dobro in se mu zahvaljujemo za vse, kar je v zadnjih dveh letih dal klubu," so sporočili iz lendavskega kluba. Z odhodom Pakuja pa niso zadovoljni številni navijači Nafte, saj menijo, da je bil madžarski igralec sredine igrišča eden najbolj bojevitih in srčnih v ekipi.
nafta-1903 roland-paku