vestnik

Selektor Borut Jarc spet vpoklical veliko Pomurk

Vestnik.si, 6. 2. 2021
Aleš Cipot
Slovenke čaka še zadnja tekma v teh kvalifikacijah.
Šport

Selektor slovenske ženske nogometne reprezentance Borut Jarc je s pomočnico Nušo Ladinek za zadnjo kvalifikacijsko tekmo z Estonijo spet vpoklical veliko Pomurk.

Tekma v Estoniji bo 23. februarja, ne odloča pa več o ničemer, saj sta v tej skupini prvo in drugo mesto zasedli Nizozemska in Rusija, Slovenija pa je končala kot tretja. "Naša usmeritev je taka, da se začnemo počasi pripravljati na naslednje kvalifikacije za svetovno prvenstvo. V tokratni skupini smo zasedli 3. mesto in ne moremo napredovati. Vendar pa želimo kvalifikacije zaključiti s kvalitetno igro in zmago v Estoniji,“ je ob tej priložnosti dejal selektor Jarc.

slovenija, nizozemska, nogomet, ženski-nogomet
Aleš Cipot
Strokovni štab slovenske ženske reprezentance.

Pomurke, ki jih je Jarc povabil v izbrano vrsto, so: Mateja Zver (SKN St. Pölten AVT), Anja Prša (ŽNK Olimpija Ljubljana), Manja Rogan (ŽNK Olimpija Ljubljana), Špela Kolbl (ŽNK Pomurje Beltinci), Kaja Korošec (ŽNK Pomurje Beltinci), Sara Makovec (ŽNK Pomurje Beltinci) in Špela Rozmarič (ŽNK Pomurje Beltinci). Na čakanju pa so še tudi: Kim Juršnik (ŽNK Pomurje Beltinci), Nina Kajzba (ŽNK Pomurje Beltinci), Sara Nemet (ŽNK Pomurje Beltinci) in Luana Zajmi (ŽNK Pomurje Beltinci).

žnk-pomurje-beltinci, st
Aleš Cipot
V reprezentanci bo znova veliko Pomurk.

reprezentanca ženske borut-jarc žnk-pomurje kvalifikacije estonija