vestnik

(FOTO) Slovenska kadetska reprezentanca se je pripravljala v Radencih

Vestnik.si, 12. 10. 2020
Dani Mauko
Slovenska kadetska reprezentanca v Radencih.
Šport

Na velikem pomožnem nogometnem igrišču v Radencih je trenirala slovenska kadetska reprezentanca do 17 let.

V Športnem centru Ivanke Serec v Radencih veliko pomožno nogometno igrišče z umetno travo, z drenažo in razsvetljavo, ki ga gradi podjetje Fit šport, storitve, šport in rekreacija, d. o. o. iz Doba, na katerem gradbena dela izvaja kooperant Zidarstvo Maučec, gradbeništvo, proizvodnja, trgovina d . o. o. iz Gančanov, dobiva končno podobo.

nogomet, kadeti, slovenska-reprezentanca, radenci
Dani Mauko
Slovenska kadetska reprezentanca v Radencih.

Na obstoječem igrišču je v prejšnjih dneh trenirala slovenska kadetska reprezentanca do 17 let, ki je v sklopu krajših priprav gostovala v Gradcu in okolici, kjer se je pomerila z Avstrijci. Na stadionu Walter Niederkofler v Hartu pri Gradcu so slavili gostitelji z 1 : 0, edini zadetek pa je dosegel Luka Reischl v 59. minuti.

nogomet, kadeti, slovenska-reprezentanca, radenci
Dani Mauko
Slovenska kadetska reprezentanca v Radencih.

Slovenski selektor Tomaž Petrovič je v Radencih povedal, da se je tekme veselil, saj mladi nogometaši niso igrali reprezentančnega srečanja že več kot leto dni. Na spisek je uvrstil dvajset nogometašev, ki prihajajo iz sedmih slovenskih klubov: Koper, Ilirija, Bravo, Brinje-Grosuplje, Celje, Domžale in Maribor. Vodstvo reprezentance, ki je bilo nastanjeno v hotelu Radin, je bilo z igriščem v Radencih zelo zadovoljno. Kaj bi šele bilo, če bi lahko trenirali že na novem igrišču z umetno travo?
nogomet kadeti reprezentanca radenci