vestnik

Sodnik, ki je v petek prijavil, da so jih napadli s kamni, danes spet na tekmi Mure

Vestnik.si, 21. 4. 2021
Aleš Cipot
Trenutek, ki je zaznamoval celotno petkovo srečanje: sodnik Asmir Sagrković je v 86. minuti pokazal rdeči karton Staniši Mandiću.
Šport

Policisti obravnavajo kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari. Asmir Sagrković danes kot četrti sodnik na tekmi v Sežani.

Znanih je več okoliščin dogodka po petkovi nogometni tekmi med Muro in Celjem (0 : 0). Po podatkih, ki jih je za Vestnik.si posredovala Suzana Rauš iz Policijske uprave Murska Sobota se je na Policijski postaji (PP) Murska Sobota »oglasil sodnik, ki je sodil na nogometni tekmi in prijavil, da so sodnike pri odhodu iz stadiona napadli neznanci, ki so v njihovo vozilo metali kamne, pri čemer so poškodovali osebni avtomobil.« Policisti PP Murka Sobota zadevo obravnavajo kot kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari in za neznanimi storilci zbirajo podatke.

Potem ko je sodnik Asmir Sagrković v petek na tekmi v Murski Soboti pokazal kar deset kartonov in po oceni velike večine nogometnih strokovnjakov svoje delo opravil zelo slabo, je bil danes v Sežani znova na delu. Tokrat v vlogi četrtega sodnika, in to, upamo, da zgolj po naključju, vnovič na tekmi Mure.

mura policija
Kaj zdaj berejo drugi