vestnik

Spet gre zares. Šimundža napovedal pravi in spoštljiv odnos do Domžal

Vestnik, 23. 2. 2020
Aleš Cipot
Ante Šimundža je vesel pričetka spomladanskega dela prvenstva.
Šport

Prvoligaške zelenice so znova zaživele. Včeraj so že bile odigrane prve tekme 21. kroga v 1. SNL, Mura pa bo danes ob 16. uri gostovala v Domžalah.

Pred tekmo je svoja pričakovanja pred spomladanskim delom prvenstva razkril tudi Murin strateg Ante Šimundža. Pravi, se veselijo tega, da se po dolgih in napornih pripravah spet prične tekmovalni ritem, predvsem pa se mu zdi pomembno to, da bodo ideje in principe s priprav prenesli na tekme. Zadnje dni je ekipa izkoristila za privajanje na pogoje, ki bodo na srečanjih, in na ritem tekmovanja. Naj spomnimo, da bodo v prvima dvema tednoma po začetku tekmovanja ekipe odigrale po pet srečanj. 

mura, domžale, pokal
Aleš Cipot
Ekipi sta se v tem prvenstvu srečali dvakrat. V 3. krogu sta se razšli brez zadetkov, v 12. pa so s 3 : 0 slavili črno-beli.

Šimundža še pravi, da se je ekipa Domžal v primerjavi z jesenskim delom precej spremenile, dobili so namreč nekaj igralcev, ki imajo za seboj že določeno kilometrino. "Pričakujem drugačne Domžale, z drugačnimi idejami. Prepričan sem, da smo se dobro pripravili na njih, kar bo prinesla tekma, pa je težko napovedati. Najbolj pomembno je to, da smo v glavi ta pravi, da smo tekmovalni, da spoštujemo nasprotnika, in da se prilagodimo, po drugi strani pa razmišljamo predvsem o sebi, "tako trener. Za nastop na tekmi bo po poškodbi spet kandidiral Luka Bobičanec, zdravstvene težave pa je premagal tudi Jon Šporn. 

Naslednje Murine tekme: 

- Mura : Maribor (26. februar ob 17. uri)

- Triglav : Mura (1. marec ob 14. uri)

- Mura : Rudar (4. marec ob 20. uri)

- Olimpija : Mura (8. marec ob 20.15)

1.-snl domžale-mura tekma ante-šimundža
Kaj zdaj berejo drugi