vestnik

SPINS objavil nominirance za najboljšo enajsterico letošnje sezone, med njimi tudi Muraši

D. N., 17. 7. 2020
Aleš Cipot
SPINS je objavil nominirance za najboljšo enajsterico sezone v prvi slovenski nogometni ligi.
Šport

Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije je objavil nominirance za najboljšo enajsterico sezone 2019/2020 v Sloveniji. Med nominiranci je tudi pet igralcev Mure. Objavljen je tudi seznam za najboljšega trenerja sezone v prvi slovenski nogometni ligi.

Nominiranci so razdeljeni v štiri kategorije, in sicer vratarji, branilci, zvezni igralci in napadalci. Za člana najboljše enajsterice se med vratarji poteguje Matko Obradović, med branilci Matic Maruško, med zveznimi igralci sta Luka Bobičanec in Nino Kouter, med napadalci pa Amadej Maroša. 

matko-obradović
Aleš Cipot
Matko Obradović

Poleg tega je SPINS objavil seznam nominirancev za najboljšega trenerja sezone v prvi slovenski nogometni ligi, poleg Dušana Kosića iz NK Celje in Dejana Grabića iz NK Bravo se za ta naslov poteguje tudi strateg črno-belih Ante Šimundža. 

0b339aa8303114ba34298290037ee5f8
Aleš Cipot
Ante Šimundža.

Nominiranci za najboljšega nogometaša in najboljšega mladega nogometaša sezone 2019/2020 bodo objavljeni v ponedeljek, 20. julija, saj do takrat še poteka glasovanje javnosti. O izboru najboljših nogometašev smo poročali tu

spins nominiranci igralci trenerji