vestnik

St. Patrick's razprodal stadion za morebitno tekmo z Muro

Vestnik.si, 8. 7. 2022
Facebook St. Patrick's Athletic FC
Navijači irskega kluba v pričakovanju evropske tekme.
Šport

Verjetno ni nobenega privrženca črno-belih, ki ni prepričan, da bo Mura po zmagi v Kišinjevu napredovala v 2. krog konferenčne lige. Tam pa jo že čaka nestrpni St. Patrick's Athletic.

Prva tekma 2. kroga med St. Patrick's Athletic in najverjetneje Muro bo v četrtek, 21. julija, irski klub iz dublinskega predmestja Inchicore pa je v sredo spustil vstopnice v prodajo in jih v enem dnevu prodal že več kot 70 odstotkov. Nobenega dvoma ni, da so do zdaj že pošle. 

Res pa je, da bo na stadionu Richmond Park, ki sicer sprejme 5000 gledalcev, zaradi pravil Uefe (samo sedeži) na tekmi lahko maksimalno 2700 obiskovalcev. Zato je uprava kluba omejila nakup števila vstopnice le na največ dve na posameznika, kar je že sprožilo nejevoljo pri nekaterih navijačih, še posebej tistih z otroci. A vse skupaj samo kaže, s kakšno strastjo čakajo svojo prvo evropsko preizkušnjo v tej sezoni simpatizerji kluba, ki je nazadnje v prvenstvu doma premagal Droghedo United s 3 : 0 in je trenutno na četrtem mestu prve irske lige.   

st.-patricks mura stadion
Kaj zdaj berejo drugi