vestnik

Terezija Knaus - Trejza zmagovalka akcije Naj navijač

V. M., 13. 5. 2019
Aleš Cipot/fotolens
Terezija Knaus, zvesta navijačica Mure, in Jure Travner, nekdanji nogometaš Mure, sedaj nogometaš Celja.
Šport

Prva liga Telekom Slovenije se nezadržno približuje koncu tekmovanja. V oddaji Goool so v tej sezoni predstavili deset navijaških zgodb, najbolj pa je s svojo navijaško vnemo prepričala navijačica Mure Terezija Knaus - Trejza, ki je postala tudi zmagovalka akcije Naj navijač za to sezono prve lige, je poročal Siol.

V finalnem glasovanju je navijačica Mure Terezija Knaus - Trejza za malenkost premagala navijača Celja Tilna Zupanca in podpornico Maribora Mojco Pepelnik. Vsi trije finalisti v akciji naj navijač so skupaj prejeli 15.523 glasov. ZmagovalkaTerezija Knaus - Trejza je prejela 33,76odstotkavseh glasov, drugouvrščena navijačica Maribora je zbrala 33,62 odstotkaglasov, podpornik Celja pa 32,62 odstotka.



Pravi, da so to njeni otroci
Kaj ji pomeni nogometni klub Mura, nam je Terezija Knaus - Trejza zaupala že pred kratkim. "V življenju mi res veliko pomeni, lahko vam povem, da mi je pomagala pri zdravju. Bila sem namreč operirana na prsih in takrat sem začela hoditi na Murine tekme. Tega je že 30 let. Pridem na vsako domačo tekmo, obvezno na vsak trening, na tuje tekme pa ne hodim več. Šla sem edino v Ljubljano, vseeno sem stara že 73 let." Nad njo so navdušeni tudi igralci. " Ko me vidijo ... to ne morete verjeti. Kličejo me Trezika, Trezika, jaz pa pravim, da so to moja "deca". Odkrito vam povem, takšen je naš odnos."

Aleš Cipot
Terezija Knaus - Trejza je zelo priljubljena. 
naj navijač terezija knaus