vestnik

MZKMN Goričko zaključila tekmovanje in določila prvake

D. N., 27. 5. 2020
Damjana Nemeš
Tekmovanje v MZKMN Goričko je za letošnjo sezono zaključeno.
Šport

Upravni odbor Medobčinske zveze Klubov malega nogometa (MZKMN) Goričko se je odločil zaključiti tekmovanje za sezono 2019/2020. Ob zaključku sezone se zato upoštevajo rezultati na dan prekinitve tekmovanja, tako so prvaki sezone postali igralci KMN Gornji Petrovci.

Upravni odbor MZKMN Goričko je sledil odločitvam številnih izvršnih in upravnih odborov pomurskih nogometnih zvez, ki so se odločile zaključiti letošnjo tekmovalno sezono, in tudi sam povlekel enako potezo. Zaradi negotovih razmer in zaradi preprečevanja morebitnega nadaljnjega širjenja koronavirusa so se tudi po mnenju nekaterih članov MZKMN Goričko odločili zaključiti tekmovanje za sezono 2019/2020, v kateri je v Ligi Goričko nastopalo trinajst klubov malega nogometa. Kot so sporočili, veljajo ob zaključku sezone rezultati na dan prekinitve tekmovanja, kar pomeni, da so prvaki postali člani ekipe KMN Gornji Petrovci. Do konca tekmovanja je sicer ostalo dvanajst neodigranih krogov.

f19d2f2eda9f45c2efc16ddfb07e8dfe
Damjana Nemeš
Tekmovanje v MZKMN Goričko je za letošnjo sezono zaključeno.
Kot še sporočajo iz UO MZKMN Goričko, bodo odločitev o zaključnem turnirju sprejeli naknadno, predvidoma bo ta izveden pred pričetkom nove sezone 2020/2021. 

mzkmn-goričko zaključek-sezone mali-nogomet
Kaj zdaj berejo drugi