vestnik

Tudi to si lahko privoščite s turističnimi boni v Murski Soboti

Vestnik, 3. 8. 2021
Aleš Cipot
S turističnimi boni na Murine tekme.
Šport

Zagotovite si lahko sezonsko vstopnico in spremljate Muro na vseh tekmah do konca sezone.

Kot so sporočili iz kluba, lahko od sedaj naprej unovčitve turistične bone za nakup sezonske vstopnice. Poleg tega lahko bone izkoristite tudi za nakup vstopnic za evropske obračune.

Najmanjši znesek, kjer lahko unovčite turistični bon je 50 evrov, kar pomeni, da nakup samo ene evropske vstopnice na bon ni mogoč. Je pa to možno, če kupite več vstopnic in je skupna cena vsaj 50 evrov. V kolikor boste opravili nakup s turističnim bonom, morate imeti pri sebi veljaven osebni dokument.

V klubu spominjajo, da si z nakupom sezonske vstopnice zagotovite ogled vseh domačih tekem v letošnji sezoni, tako v prvenstvu, kot v pokalu. Prav tako pa je možen ogled vseh domačih prijateljskih tekem.

Vstopnice za dvoboj z Žalgirisom še na voljo

Muraše naslednja preizkušnja čaka že kmalu, saj je na sporedu tretji krog kvalifikacij za Evropsko ligo. Za četrtkov obračun, ko v Fazanerijo prihaja litovski prvak Žalgiris, bodo črno-beli ponovno potrebovali podporo s tribun, saj uspeh prinaša končnico kvalifikacij za Evropsko ligo in vsaj skupinski del tekmovanja v novonastali Konferenčni ligi.

Cena vstopnice za imetnike sezonskih vstopnic znaša 17 evrov, za otroke (do 14. leta) 8 evrov. Vsak lahko kupi največ tri vstopnice, pri čemer za ostali dve vstopnici plača redno ceno brez popusta, ki znaša 20 evrov oziroma 10 evrov za otroško vstopnico. Še vedno velja, da so evropske vstopnice personificirane. Vsak, ki bo kupil karto, mora pri sebi imeti osebni dokument. Slednjega potrebuje tudi za morebitni ostali vstopnici, ki bi jo kupil, saj bo imela vsaka vstopnica natiskano svoje ime.



Svojo vstopnico za tretji domači evropski obračun v letošnji sezoni si lahko zagotovite na prodajnem mestu za vstopnice ali preko spleta:

Ponedeljek 15.00 – 20.00
Torek 15.00 – 20.00
Sreda 14.00 – 20.00
Četrtek od 14.00 naprej

Cena vstopnic za tiste, ki nimajo sezonske vstopnice znaša 20 evrov, oziroma 10 evrov za otroke do 14. leta starosti. Za vstop na stadion še naprej veljajo PCT pogoji.

Koga je Murašem namenil ples kroglic, če izločijo litovskega prvaka, ali s kom bodo igrali, če jim spodleti, pa lahko preberete TUKAJ.

turistični-bon nš-mura sezonske-vstopnice fazanerija vstopnice