vestnik

Udarec pod pasom? Safet Hadžić ima recept, kako lahko Mura premaga njegovo Olimpijo

ABE, 1. 11. 2019
Svet24.si
Safet Hadžić je trener Olimpije.
Šport

Še manj kot 48 ur nas loči od spektakla v Fazaneriji, trener gostov pa je poskrbel za sila zanimivo izjavo. V boksarskem žargonu bi lahko šlo za – udarec pod pasom.

Pogled na lestvico 1. SNL razkriva, da se v nedeljo, ko se v Murski Soboti spopadeta Mura in Olimpija, obeta osrednja tekma 16. kroga državnega prvenstva. Olimpija zaseda prvo mesto s 33 točkami, Muraši so s petimi točkami manj četrti na lestvici. V Fazaneriji se bo bržkone zgodila »vroča« tekma.

Safet Hadžić: »Mura je agresivna ekipa in če bomo igrali slabo, nas lahko premagajo. Če pa bomo mi prikazali kompletno predstavo, potem lahko v Murski Soboti tudi kaj naredimo.«

Vročico pred derbijem pa bi v današnji izjavi za klubsko stran lahko dvignil še Olimpijin trener Safet Hadžić. »Vemo, da je Mura kvalitetna ekipa, je pa tudi res, da smo v vzponu in željni, da jesenski del prvenstva končamo na prvem mestu. Igralci bodo maksimalno pripravljeni, da tekmo dobimo. Pričakujem zanimivo in gledljivo tekmo z veliko goli. Upamo, da bomo slavili v Murski Soboti. Mura je agresivna ekipa in če bomo igrali slabo, nas lahko premagajo. Če pa bomo mi prikazali kompletno predstavo, potem lahko v Murski Soboti tudi kaj naredimo,« je namreč izjavil Hadžić, ki bo sicer nedeljsko tekmo zaradi rdečega kartona moral spremljati s tribune.

645b9fe306ad8b900ec4665316b4ea9b
Aleš Cipot
V nedeljo se obeta spektakel v Fazaneriji.

Ekipi sta v letošnjem delu prvenstva enkrat že srečali. V 7. krogu v Stožicah je bil rezultat 1 : 1. Za vodstvo Mure je v 53. minuti zadel Luka Šušnjara, v 66. minuti je izenačil Tomislav Tomić. 

mura olimpija derbi
Kaj zdaj berejo drugi