vestnik

Uspeha se bodo dodobra šele začeli zavedati, zmaga pa prinaša tudi večjo stabilnost kluba

Vestnik.si, 19. 11. 2020
Vestnik.si
Pomurke so se uvrstile v skupinski del Lige prvakinj.
Šport

Včeraj smo poročali o velikem slavju pomurskih nogometašinj in uvrstitvi ŽNK Nona Pomurje Beltinci v skupinski del Lige prvakinj. Misli po koncu evforije je strnil trener Pomurk Sandi Bauer.

Evforija se počasi umirja in šele v naslednjih dneh se bomo zavedali, kaj nam je uspelo, razmišlja Bauer. Dodaja, da so nogometašinje odigrale odgovorno, disciplinirano, vrhunsko tekmo, taktično odlično in v vseh elementih nogometne igre so nadigrale nasprotnika. "Res si zaslužijo velik poklon in spoštovanje nas vseh, vseh v klubu, v Pomurju, celotni Sloveniji in zdaj tudi Evropi."

Bauer se je po konci tekme zahvalil še klubskemu vodstvu, ostalim delujočim v klubu in okrog njega ter sponzorjem. "Vsi delujemo kot en velik, dober tim, se dopolnjujemo in nam delo z dekleti v osnovi pomeni veliko zadovoljstvo," zatrjuje. 

Trener ŽNK Nona Pomurje Beltinci je še poudaril, da zmaga prinaša dodatna finančna sredstva in posledično tudi stabilnost ter prepoznavnost kluba. "Ta zmaga prinaša lažje in nemoteno delo v mlajših selekcijah, kjer naše strokovno osebje odlično dela s pomladkom. Vsi trenerji, starši in vsi ostali, ki so povezani z delom mlajših selekcij, se trudijo po najboljših močeh. Zdaj bodo naše mlade moči še lažje in še boljše trenirale."

žnk-nona-pomurje-beltinci sandi-bauer liga-prvakinj