vestnik

Uspešni gorički karateisti na državnem prvenstvu

Vestnik.si, 15. 6. 2021
Darjan Rošker
Gorički karateisti na državnem prvenstvu.
Šport

V Rušah je bilo organizirano 29. državno prvenstvo Slovenije v S. K. I. F. karateju, na katerem so sodelovali tudi vsi trije gorički shotokan karate klubi: Tromejnik-Kuzma, Cankova in Gornji Petrovci.

Skupno je nastopilo 8 klubov SKIF zveze Slovenije Največ uspeha so imeli karateisti kluba Tromejnik-Kuzma, ki so drugič zapovrstjo postali državni prvaki. Skupno so osvojili kar 13 prvih, 13 drugih in 6 tretjih mest. Državni prvaki so postali: Maj Ščančar, Eva Grah - v katah in v borbah, Maksimiljan Markoč, Gal Časar - v katah in v borbah, Renej Fujs, Emilija Malena Martinuzzi, ekipe v katah: starejši malčki (Eva Grah, Maksimiljan Markoč, Timotej Krpič), mlajši dečki (Eva Grah, Maksimiljan Markoč in Timotej Krpič), starejši dečki (Gal Časar, Maksimiljan Markoč, Eva Grah), mladinke (Lea Rituper, Emilija Malena Martinuzzi, Renej Fujs) in starejši člani (Marko Bunderla, Miroslav Martinuzzi, Jelka Rošker Trajbar). Druga mesta so zasedli: Timotej Krpič, Eva Grah, Gal Časar, Maksimiljan Markoč, Renej Fujs - v katah in v borbah, Miroslav Martinuzzi, Marko Bunderla dvakrat,  ekipi v borbah: starejši dečki (Gal Časar, Maksimiljan Markoč) in člani (Marko Bunderla, Miroslav Martinuzzi, Renej Fujs in Mladen Vrtarič). Na tretja mesta so se uvrstili: Gal Časar, Emilija Malena Martinuzzi, Marko Bunderla, Miroslav Martinuzzi, ekipi v katah: starejši malčki (Jan Ščančar, Maj Ščančar in Rijan Fujs) in članice (Emilija Malena Martinuzzi, Lea Rituper in Renej Fujs).
Uspešna je bila tudi Lea Rituper (Gornji Petrovci) z enim prvim in z drugim mestom ter Jelka Rošker Trajbar (Cankova) z enim prvim mestom.
Darjan Rošker
Gorički karateisti na državnem prvenstvu.
karate skif-slovenija gorički klubi državno-prvenstvo ruše
Kaj zdaj berejo drugi