vestnik

(FOTO IN VIDEO) Mulahusejnović zadel proti Srbom, v Turčiji še z Bolgari. Za generalko pred prvenstvom pa s starimi znanci

Vestnik.si, 26. 1. 2022
FB NŠ Mura
Mura je na drugi pripravljalni tekmi v Turčiji remizirala.
Šport

V sredo je bila pred aktualnimi slovenskimi prvaki druga prijateljska preizkušnja med pripravami v Turčiji.

Po porazu na prvi prijateljski tekmi med pripravami v Turčiji z Lechom iz Poznanja (1 : 4) so se Muraši pomerili s srbskim prvoligašem Čukaričkim, ki je po jesenskem delu prvenstva na visokem tretjem mestu za Partizanom in Crveno zvezdo. Tekma se je končala z rezultatom 1 :1. 

Preostali pripravljalni tekmi črno-belih

Mura – PFK Slavia Sofia (v nedeljo, 30. januarja, v Beleku)

Mura – SK Sturm Graz (v petek, 4. februarja, ob 14.30 v Termah Čatež)

mura, turčija
NŠ Mura
Muraše je na pripravah v Turčiji presenetil sneg.

V 23. minuti so Muraši povedli po Bobičančevi podaji iz kota in strelu Mulahusejnovića po zmedi v kazenskem prostoru. V 34. minuti je ekipa Čukaričkega zadela po domiselni akciji. Zadišalo je sicer po nedovoljenem položaju, a je zadetek sodnik priznal. V drugem polčasu ni prišlo do spremembe rezultata.

Mura je tekmo proti FK Čukarički začela v postavi: Zalokar, Karamarko, Gorenc, Pucko, Ouro, Beganović, Kompan Breznik, Kozar, Bobičanec, Mulahusejnović in Lotrič. Trener je Damir Čontala. Od 60. minute naprej je Čontala na igrišče poslal naslednjo enajsterica: Gyergyek, K. Cipot, Balažic, Karamarko, Maruško, Kous, Šturm, Horvat, T. Cipot, Kasalo in Klepač.

mura čukarički nogomet