vestnik

(FOTO) Mladi se že kalijo na Vestnikovem odbojkarskem taboru

Vestnik.si, 1. 7. 2020
Jure Zauneker
Odbojkarski tabor
Šport

Športni klub Pomurje Deset iz Murske Sobote v sodelovanju z Vestnikom organizira odbojkarski tabor Odbojkarskega kluba Panvita Pomgrad za osnovnošolske dečke, ki se je začel v ponedeljek, končal pa se bo v petek, 3. julija.

Pod geslom Z gibanjem v počitnice športne aktivnosti potekajo v športni dvorani OŠ I in na mestnem kopališču Murska Sobota. Na Vestnikov tabor so bili vabljeni vsi osnovnošolski dečki, ki so odbojko že igrali, pa tudi tisti, ki jo želijo začeti igrati ali se v njej preizkusiti. Letošnjega se udeležuje blizu 30 otrok iz vsega Pomurja.  

murska-sobota, odbojkarski-tabor-2020
Jure Zauneker
Odbojkarski tabor

Aktivnosti petdnevnega tabora potekajo od 8. do 15. ure. Dečkom je omogočen vsakodnevni trening odbojke, ki je prilagojen njihovi starosti in sposobnosti. Vse dejavnosti so strokovno vodene in nadzorovane. Vaditelji imajo ustrezno izobrazbo in smisel za delo z mladimi. Poleg treninga so na sporedu tudi druge aktivnosti, kot so kopanje, animacije in odbojka na mivki. Letos pa žal zaradi že znanih razmer ne morejo obiskati kino predstave v Cineplexxu, ki je še vedno zaprt. Zato pa je tako kot vedno poskrbljeno za malico in kosilo ter vodo in sladoled. Vsak udeleženec tabora bo ob koncu prejel tudi spominsko majico. Starši ali skrbniki, ki so naročniki Vestnika, so imeli ob prijavi otroka na tabor popust v višini 10 evrov. 

odbojkarski-tabor-2020 Vestnik oš-i-murska-sobota panvita-pomgrad