vestnik

(VIDEO) Šimundža zadovoljen s pogoji v Turčiji, črno-beli danes proti Vojvodini

Vestnik, 22. 1. 2021
FB NŠ Mura
Priprave v Turčiji.
Šport

Nogometaše Mure popoldan čaka prva pripravljalna tekma v Turčiji. Nasprotnik bo Vojvodina, trener Ante Šimundža pa je po nekaj dneh v pripravljalni bazi strnil vtise.

Šimundža je dejal, da so pogoji za treninge v Turčij dobri in glede na to verjame, da bodo priprave uspešne. V tem tednu ekipo čakajo še trije treningi, želijo pa čim bolj izpiliti avtomatizme in priti do pripravljenosti, ki si jo želijo. Trener je še povedal, da je v redne treninge vključenih skupno 25 igralcev, tudi ostali pa se vedno bolj približujejo ekipi po predvidenem programu.

nš-mura, priprave, turčija
FB NŠ Mura
Priprave v Turčiji.

"Matko Obradović dobro odgovarja na vse zahteve trenažnega procesa, tako da bo proti koncu že verjetno dobil kakšne minute oziroma delamo na tem, da bi jih," tako Šimundža, ki je še dodal, da se je manjša težava pojavila pri Klemnu Šturmu, ki pa naj bi bil v naslednjih že pripravljen na normalne obremenitve. 

nš-mura, priprave, turčija
FB NŠ Mura
Priprave v Turčiji.

Pred tekmo z Vojvodino strateg pravi, da ima Mura vedno cilj zmagati, ne glede na to, ali je tekma pripravljalna ali prvenstvena. Ekipa se bo rotirala, minuta delile, Šimundža pa še zatrjuje, da je cilj ekipe biti na čim boljšem nivoju, in da je nasprotnik dovolj dober, da jih prisili v maksimalno držo. 

nš-mura turčija priprave