vestnik

Vstopnice, ki bodo personificirane, v prodajo v petek

Vestnik, 30. 6. 2021
Aleš Cipot
Mestni stadion Fazanerija.
Šport

Nogometna šola Mura je v torek pričela s prodajo vstopnic za povratno tekmo 1. kroga kvalifikacij za ligo prvakov proti Škendiji. Ta bo na sporedu v torek, 13. julija, ob 20. uri.

Pri nakupu imajo najprej prednost lastniki sezonskih vstopnic, ki lahko vstopnico za tekmo že kupijo v klubskem baru. Cena za lastnike sezonskih vstopnic je 20 evrov, za otroke 10 evrov. Iz kluba še sporočajo, da lahko vsak kupi največ tri vstopnice, vendar za ostali dve plača redno ceno brez popusta. Ta znaša 25 evrov za odraslo in 12 evrov za otroško vstopnico. 

Dodajajo še, da bodo evropske vstopnice personificirane. Vsak, ki bo kupil vstopnico, mora imeti pri sebi osebni dokument. Tega potrebuje tudi za dve ostali vstopnici, če ju bo želel kupiti.

Ostali navijači bodo lahko vstopnice kupili od petka naprej. Stekla bo spletna prodaja kot tudi prodaja v klubskem baru. Cena vstopnic bo 25 oziroma 12 evrov za otroke do 14. leta starosti. Spomnimo še, da je treba za vstop na stadion upoštevati PCT (preboleli, cepljeni, testirani) pogoj.

nš-mura prodaja-vstopnic evropske-kvalifikacije