vestnik

Vugi bo za konec zaigral z zvezdami

Tomo Köleš, 21. 6. 2019
Tomo Köleš
Vugrinec obljublja, da se bo na njegovi poslovilni tekmi zbralo tudi nekaj prvoligaških igralcev. 
Šport

Prišel je trenutek, ko se bo od aktivnega igranja nogometa poslovil dolgoletni igralec več pomurskih klubov, nazadnje branilec NK Polana, Matjaž Vugrinec. Zato bodo to soboto, 22. junija, v PC Poljana v Veliki Polani pripravili dogodek z naslovom Vugijeva poslovilna.

Uradni začetek dogodka je sicer ob 19. uri, vendar se bosta že od 18. ure naprej predstavili mlajši selekciji U9 in U13, nato pa bo odigran revijalni turnir člansko-veteranskih ekip NK Polana, exMura (sestavljena iz igralcev, s katerimi je Vugrinec igral pri Muri) in Vugi All Stars, sestavljena iz igralcev, s katerimi je Vugrinec igral v skupno desetih klubih. Poleg Polane in Mure so to še Veržej, Turnišče, Črenšovci, Hotiza, Bogojina, Rakičan, Renkovci in in malonogometni klub ŠD Trnje. Vugrinec je nazadnje nastopal za NK Polana v 3. SNL vzhod, in to precej uspešno, saj se je Polana v nedavno končani sezoni uvrstila na tretje mesto, nekaj krogov pred koncem pa je na svojem igrišču celo premagala kasnejšega prvaka Grad s 3 : 2.



Vugrinec pravi, da je zbral že kar nekaj dresov igralcev iz prve lige (Matko Obradović, Dare Vršič, Gaber Dobrovoljc, Mitja Lotrič...), ki jih bo podelil na dogodku. Obenem se bo na njegovi poslovilni tekmi oglasilo tudi nekaj prvoligaških igralcev in pozdravilo njega in gledalce. Sam si še posebej želi, da bi se na dogodku zbralo veliko mlajših nogometašev.
37-letni Matjaž Vugrinec se je rodil 29. januarja 1982 in je znan tudi kot dolgoletni predsednik in podpredsednik Mladinskega oz. Malega kluba Velika Polana ter eden glavnih organizatorjev tradicionalne zabavno-športne prireditve Sam svoj čolnar v Veliki Polani. Ta bo letos na sporedu 10. avgusta, ampak o tem kaj več kdaj drugič.

7023ba49f991e03771ed59bd29400c12
Facebook NK Polana
Matajž Vugrinec je bil v zadnji sezoni branilec NK Polana.

Tomo Köleš
Matjaž Vugrinec. 
nogomet poslovilna tekma Matjaž Vugrinec polana
Kaj zdaj berejo drugi