vestnik

Za Nafto, Beltinci in tretjeligaši prijateljske tekme

Vestnik, 6. 2. 2019
Leon Novak
Nafta je visoko premagala Ljutomer
Šport

Priprave so v teku tudi pri drugoligaških in tretjeligaških ekipah. Odigranim je bilo že nekaj prijateljskih srečanj. 

Drugoligaša Nafta 1903 in ND Beltinci sta v minulih dneh odigrala prijateljski tekmi. Lendavčani so se na igrišču z umetno travo ob Dvojezični osnovni šoli I pomerili z ekipo Ljutomera, ki nastopa v 3. slovenski nogometni ligi vzhod, in slavili z rezultatom 6 : 1. Za domačine je štirikrat zadel Ploj, po zadetek pa sta prispevala Paku in Bizjak.


Beltinčani so gostovali v Kidričevem pri ekipi Aluminija. Ta je zmagal s 3 : 0. Žogo so v žuto mrežo spravili Jakšič, Leko in Martinovič. So pa s prikazanim zadovoljni, imeli so tudi tri lepe priložnosti za znižanje rezultata, so zapisali. V prihodnjih dneh bodo odigrali še tekmo s ptujsko Dravo. So pa iz kluba sporočili, da so se razšli z Ivom Kuzmo, ki je v Beltince prišel lansko poletje iz Odranec.


Na prijateljskem srečanju sta se pomerila tudi tretjeligaša Odranci in Hotiza. Z zadetkom Vinkoviča so do minimalne zmage prišli Odrančani. Naslednjo tekmo bodo Odranci odigrali v soboto proti Križevcem.S pripravami na spomladanski del sezone in s prvimi treningi pa so pričeli tudi v ekipi Grada, Turnišča, Radgone, Polane in ostalih tretjeligašev. Jutri bo recimo na sporedu tekma med Polano in Veržejem.
Tako kot v 2. se tudi v 3. ligi tekmovanje nadaljuje 9. in 10. marca. Takrat bo na sporedu derbi vodilnih ekip v 3. ligi. Grad bo doma gostil Odrance, ki imajo pred njimi na lestvico tri točke prednosti.

Aleš Cipot
Odranci so doma premagali Hotizo. 
2. SNL 3. snl prijateljske tekme