vestnik

Začela se je pomurska liga v namiznem tenisu

Tomo Köleš, 7. 12. 2019
Mitja Županek
Prvi krog pomurske lige v namiznem tenisu.
Šport

Začela se je pomurska liga v namiznem tenisu, ki je ne gre mešati z občinsko ligo Murska Sobota, saj v pomurski ligi igrajo tudi ekipe iz drugih občin.

Pomursko ligo sestavlja prav tako 7 ekip. Liga se igra ob različnih terminih, saj ima vsaka ekipa svoj dan in uro domače tekme. V 1. krogu pomurske lige so bili doseženi naslednji izidi:

Sobota mladi : Jelenov hram 6 : 4 (Anamarija Horvat 2, Eva Horvat 2, Luka Šantavec, Anamarija Horvat/Eva Horvat; Jože Žekš 3, Ivan Ocepek, igrala sta še Zdenko Uzelac in Robert Benkovič),

Sobota veterani II : Mala Nedelja 4 : 6 (Dominik Maček 3, Dominik Maček/Vojko Gumilar; Roman Štuhec, Marko Kreft 2, Igor Reberc 2),

Lipa Beltinci : Kema III 6 : 4 (Viktor Tkalec 2, Thomas Tratnjek 2, Ivo Sklizovič, Tkalec/Tratnjek; Vlado Veren 3, Ema Crnkovič,  igrala sta še Jože Fartek in Ana Gergek).

V 1. krogu je bila prosta ekipa Sobota veterani I.

Ekipa Sobota mladi in obe ekipi Sobota veterani igrajo domače tekme v športni dvorani OŠ III v Murski Soboti ali ob sredah ali ob četrtkih, ekipa Lipa Beltinci igra svoje tekme ali ob sredah v Lipi ali ob sobotah v športni dvorani OŠ Beltinci, ekipi Jelenov hram in Kema III igrata domače tekme v dvorani za namizni tenis na OŠ Puconci, ekipa Mala Nedelja pa igra domače tekme v športni dvorani OŠ Mala Nedelja.

Na koncu sezone bo najboljši posameznik dobil pokal, enako kot tudi najboljša dvojica, prve tri ekipe pa bodo nagrajene s pokali in medaljami ter priznanji, ki jih dobijo tudi ostale ekipe na mestih od 4 do 7. 

namizni-tenis pomurska-liga