vestnik

(VIDEO) Zdaj je tudi uradno, Kouter se poslavlja od črno-belih

Vestnik, 3. 8. 2021
Aleš Cipot
Mura - prvak Slovenije
Šport

V zameno za odškodnino se bo Nino Kouter preselil v Turčijo, kjer bo zaigral za drugoligaški klub Manisa FK.

"Z Muro sem odrasel, z njo se bom morda tudi postaral. S težkim srcem zapuščam Fazanerijo. Tako sem se odločil, ker želim narediti nov korak v svoji karieri," je ob slovesu od Mure povedal Nino Kouter, ki je črno-beli dres nosil štiri leta.

mura, partizan, pripravljalna-tekma
Aleš Cipot
Nino Kouter

Za vso podporo in skupne trenutke se je zahvalil navijačem, strokovnemu štabu, soigralcem, vodstvu kluba in družini. Ekipi želi tudi v prihodnje vse najboljše, sam pa bo, tako je povedal, ostal največji navijač Mure. 

"Nino Kouter po štirih uspešnih letih zapušča Muro in se podaja novemu izzivu naproti. Nino je veliko dal Muri, tudi Mura je njemu dala veliko in iz njega naredila reprezentanta. V klubu mu želimo veliko sreče v nadaljevanju kariere in verjamemo, da se naše poti nekega dne ponovno srečajo," pa je ob odhodu Koutra povedal Denis Rajbar, športni direktor Nogometne šole Mura. 

mura, nafta, pokal, finale-pokala
Aleš Cipot
Finale pokala

Nino Kouter se seli v Turčijo, k drugoligaškemu klubu Manisa FK.

Nino Kouter je za Muro v prvi in drugi slovenski ligi ter v slovenskem pokalu zbral 201 nastop, ob tem pa dosegel dvajset zadetkov. Za Muro je zaigral tudi na štirinajstih tekmah v evropskih tekmovanjih, kjer se je dvakrat vpisal med strelce.

nš-mura nino-kouter